Anti-Aging – Mannen Zorg Ook!

Een vriend van mij een keer fluisterde in mijn oor, “Waar ga je voor gezichtsbehandelingen?” Helaas, we waren er met een stel vrienden en een van de meisjes lachen luid, “Waarom? Zeg niet dat je dat wilt gaan voor GEZICHTSBEHANDELINGEN?!” En dit spreekt voor zich….de rest van de bende barstte uit in luid guffaws en deze man van mij draaide zo rood als de rood-zwart geblokte tafelkleed voor ons.

Uitdagend, vertelde ik hen uit door te zeggen: “En? Er is iets mis mee?”

Stilte.

Ik ben altijd van mening geweest dat iedereen, mannen, hebben het recht om er goed uitzien en zich goed voelen.

Mannen Anti-AgingAlleen maar omdat vrouwen de neiging om de leeftijd of kijk in de leeftijd een beetje sneller maken niet alle anti-aging producten, crèmes en behandelingen die exclusief voor hen. Het is omwille van de mentaliteit die de maatschappij heeft over de mannen gaan voor gezichtsbehandelingen of met behulp van anti-aging producten dat schrikt ze af.

Helaas, het is ook waar dat de wereld van de cosmetica en huidverzorging is stevig gericht op vrouwen en dat is niemand ‘ s schuld omdat vrouwen meer vatbaar zijn naar schoonheid en zijn zich meer bewust van hun uiterlijk.

Dit kan komen als een verrassing te komen van de oudere generatie (ik zou zelfs term is als een schok of walging), maar meer mannen beginnen om meer dan een beetje moeite in het onderhouden van hun uiterlijk. Ze zijn letterlijk onderdompelen. Mij niet gelooft? Neem een goede, lange blik op een van de advertenties in de kranten van vandaag – waar u ook bent. Als u kunt ter plaatse een enkele advertentie voor huidverzorging product of gezichtsbehandelingen voor mannen, daar heb je het.

Deze mannen, niet alleen metrosexuals, zijn het opleiden van zich over er goed uit, ruikt goed, een goed gevoel en kleden om indruk te maken. Terwijl wij, vrouwen, doen dat voor decennia, het is tijd dat sommige mannen inhalen. Het is niet een slechte zaak, als je er over nadenkt. http://uithoudingsvermogenportal.info

Anti-aging producten zoals crèmes, huidverzorgingsproducten en parfums is een bloeiende industrie….een explosie te wachten staan. Een aantal grote Internationale bedrijven zijn begonnen met de marketing van hun ‘mannen’ skincare producten en we hebben hetzelfde gedaan ook voor geuren, en dat is omdat de fundamentele eisen voor mannen en vrouwen zijn de polen in elkaar! Dit veroorzaakt een enorme toename van de mannen anti-aging huidverzorging lijnen die mannen grijpen, zonder de uitgaven een vrije gedachte.

De mannen reageren, de vrouwen zijn voorzichtig, de industrie lacht. Fantastisch, niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *