Hoe Je Schildklier Kan Invloed Hebben Op Je Haar

Bent u een vrouw die is ervaren puzzelen haaruitval en meer wilt weten over waarom het gebeurt? Denk je dat dat misschien als je dacht dat de oorzaak, je kon beter een oplossing te vinden en het probleem te stoppen nu? Nou, heb je ooit overwogen dat het zou kunnen te wijten zijn aan problemen met uw schildklier? Ik weet het, ik weet het; wat een schildklier toch?

Wat is de Schildklier?

SchildklierDe schildklier is een klier in je lichaam, het endocriene systeem. Het endocriene systeem is een set van klieren in het lichaam die het afscheiden van verschillende soorten hormonen regelen van het lichaam. De schildklier is het doel, in het bijzonder, is om te regelen hoe gevoelig het lichaam is met andere hormonen, de snelheid waarmee het lichaam energie gebruikt en ook de aanmaak van eiwitten. De functies die geregeld zijn zeer belangrijk voor het lichaam. Als men wordt geconfronteerd met een probleem met zijn of haar schildklier, ze zijn waarschijnlijk het hebben van een moeilijke tijd “normaal te voelen”. Dit is omdat, in het bijzonder van het lichaam gebruik van energie, die wordt gereguleerd door de schildklier, heeft veel te maken met hoe je je voelt in het algemeen.

Wat voor Soort Stoornis Zou leiden tot haaruitval?

Hypothyreoïdie is een van de aandoeningen meestal veroorzaakt door problemen met de schildklier. Dit treedt op wanneer de schildklier niet genoeg van de hormonen die nodig zijn voor de eerder genoemde functies. En in verband met het verlies van het haar, hypothyreoïdie is een veel voorkomende oorzaak van kaalheid. Vaak, een kapper om ter plekke een toename in haaruitval, maar als u speciale aandacht besteden in de douche en merken een groter-dan-gemiddelde bedrag van de haren in de afvoer, dan moet je jezelf gecontroleerd door een medische professional. Het is belangrijk om aan andere typische symptomen die optreden bij hypothyreoïdie en waaronder vermoeidheid, kouwelijkheid, gewichtstoename en soms stemmingswisselingen, omdat je zou kunnen besparen jezelf uit met veel pijn en zorgen, door het vinden van de oorzaak is vroeg genoeg.

Hoe Kan Ik De Behandeling Van Mijn Haaruitval?

Vaker wel dan niet, hypothyreoïdie wordt behandeld met behulp van een schildklier hormoon vervangende therapie. Een patiënt zal een dagelijkse dosis van de medicatie, zoals de meest voorkomende, die geroepen is levothyroxine. Een persoon ervaart deze aandoening zal hebben meestal doorgaan met het innemen van dit geneesmiddel voor de rest van zijn of haar leven. Dit type van behandeling duurt een paar weken van kracht en vereist meestal het tweaken van de dosering over een periode van testen voor het bepalen van het juiste bedrag dat nodig is op een individuele basis.

In de tussentijd, een patiënt kan alleen maar helpen het proces te versnellen door het eten van een goed, voedzaam dieet van voedsel dat stimuleert haar kracht en groei en sterkte, zoals eiwitten, omega-rijke ingrediënten en ijzer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *